Hoe een man van dromen visualiseren

Hoe een man van dromen visualiserenVisualisatie van de man van je dromen, of, zoalsze zeggen, de ideale man - het proces is interessant en fascinerend. Maar het resultaat hangt alleen af ​​van hoe goed je de techniek hebt waargenomen om de toekomstige partner te visualiseren.

visualisatie van een man

De relatie tussen een man en een vrouw is een van deeen die het hart en de ziel van elke persoon opwindt. En er wordt meer aandacht besteed aan het zoeken naar "iemands" persoon die zowel het hart als de geest zou verheugen. Als deze zoektocht niet zo ingewikkeld was, zouden er in de wereld veel minder gebroken harten en gescheiden echtgenoten zijn.

Hoe begint het succes? Met een competente planning, die rekening houdt met alle belangrijke nuances, kleine dingen.

Alles dat in ons leven komt heeft dat welbase. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om verliefd te worden / echt van iemand te houden, in ieder geval voordat er verliefd wordt, is er al een bepaald beeld in het hoofd, waar het gekozene op de een of andere manier dichterbij komt. Het volstaat om de kennismaking op te nemen met een persoon die later verliefd werd: in deze persoon werden kwaliteiten die de snaren van de ziel pijn deden vrijwel onmiddellijk zichtbaar.

Daarom is het noodzakelijk om het beeld van de toekomstige uitverkorenen (-cy) op een meer voorzichtige manier uit te werken, en vanuit het bewustzijn zal het beeld in het onderbewustzijn uitstromen, en als een magneet zal je naar de juiste persoon trekken.

Hoe een afbeelding te maken

  1. Denk na over alle details van het uiterlijk. Bijvoorbeeld, voor jou is groei of gewicht niet zo belangrijk,dan kan je het niet noemen. En als het ertoe doet, kunt u aangeven: de groei van 180 tot 190, het gewicht van dergelijke en dergelijke. Haarkleur, ogen kunnen ook ingebeeld worden, maar als het er niet toe doet, focus er dan niet op. Misschien is voor jou het belangrijkste in uiterlijk een mooie glimlach met gezonde en gelijkmatige tanden, je kunt deze notitie nemen.
  2. Karakter. Dit is ingewikkelder. Het is belangrijk om je te concentreren op die eigenschappen die op een positieve manier klinken: vriendelijk, sympathiek, rustig, zorgzaam, betrouwbaar, leidt een gezonde levensstijl, etc. De formulering: hij is niet snel-getemperd - ongewenst, beter om te zeggen: kalm, evenwichtig. Deze functies zijn moeilijker te onthouden, het is beter om ze op een blad te schrijven.
  3. Het is belangrijk om na te denken over de kwaliteiten. Zal hij een intellectueel en een romantisch ofvluchtig en onvoorspelbaar - het is aan jou, het is allemaal aan jou. Als het belangrijk voor je is dat je musea, tentoonstellingen kunt bezoeken, talen kunt leren met een toekomstige echtgenoot, dan moet hier rekening mee worden gehouden.
  4. Werk en carrière. Kwaliteiten, niet onbelangrijk in onze tijd. Daarom is het belangrijk om met dit aspect rekening te houden. Misschien zie je een toekomstige echtgenoot van een bepaald beroep, misschien is hij een wetenschapper of gewoon een intelligente en succesvolle zakenman - ook naar jouw keuze. Je kunt je voorstellen wat voor soort baas hij is of dat zijn geld wordt geliefd, en hij verdient heel gemakkelijk zijn brood, reist, enz. Dit is geen commercialiteit, maar een belangrijke eigenschap, omdat elke vrouw zich als een man, als een stenen muur, wil voelen en zich klaarmaakt om een ​​moeder te worden in vrede en vertrouwen in het hoofd van het gezin.
  5. Huis klusjes. Een ander belangrijk punt is het leven. Als het belangrijk is voor iemand die een man helpt om te stofzuigen, waarom dan niet opnemen in de lijst? Wat betreft mannen kunnen ze worden vertegenwoordigd door een vrouw die liefdevol om het huis geeft, heerlijk bereidt, troost brengt en zorgt voor het huishouden.
  6. Gezamenlijk leven, plannen voor de toekomst. Het is belangrijk om niet alleen te zorgen voor het ontmoeten van een droompersoon, maar ook voor hoe de gemeenschappelijke manier van leven zal vloeien, welke doelen u verenigen, plannen. Misschien wil je naar een ander land verhuizen?
  7. Rond de toekomstige helft. Ben het ermee eens dat het heel belangrijk is dat je met vrienden en ouders, familieleden, gemakkelijk een gemeenschappelijke taal kunt vinden. Houd hier rekening mee, als dit een belangrijk punt is.
  8. En, natuurlijk, het belangrijkste! Je houdt van hem met heel je hart en geest en krijgt van hem dezelfde emoties en gevoelens!

Wanneer de meest complete afbeelding gereed is, worden alle belangrijke eigenschappen in aanmerking genomen en kunnen ze op papier worden overgebracht. Deze lijst kan worden aangevuld.

Hoe te werken met "afgewerkt materiaal"

En nu is het nodig om de man te visualiserendromen, nou ja, of de ideale man. Denk helemaal niet dat je het niet waard bent, zo'n ideaal. We verdienen allemaal het allerbeste! Om te beginnen kun je de aantekeningen op het blad verschillende keren lezen, je ogen sluiten, ontspannen en jezelf voorstellen naast deze kleine man, hij is al hier bij je, in je leven. Het moet geen droom zijn, het in een vertrouwde setting visualiseren, terwijl je samen dineert of een film kijkt.

Van tijd tot tijd is het belangrijk om het geheugen op te frissen van wat u doetschreef om de afbeelding nauwkeuriger te maken. En dus moet je elke dag een half uur de tijd nemen om de ideale man te visualiseren. Geloof dat hij nu al is, naast je, doe je favoriete ding, scroll in de geest van de gedachte dat hij zo goed is, zo perfect.

Een goede visualisatie is wanneer je lacht en warme en heldere emoties ervaart, de vreugde is zo sterk dat je je wilt verheugen en lachen!

Geloof me, hij is niet in de toekomst, hij is al bij je in de buurt,hoeft u maar een beetje te wachten, wanneer het niet alleen in uw hoofd verschijnt, maar in werkelijkheid. De realiteit is inert, een beetje geduld en succes is gegarandeerd!

En wanneer de vergadering plaatsvindt, zult u onmiddellijk begrijpen: hij is het!