Hoe de kwaliteit van leven verbeteren: een eenvoudige techniek

Hoe de kwaliteit van leven verbeteren: een eenvoudige techniekHet is geen geheim dat het niveau van menselijk welzijn, zijnDe tevredenheid van het leven wordt bepaald door hoe harmonieus zijn leven is in al zijn verschijningsvormen. Maar dit zijn alleen algemene zinnen. En hoe u de kwaliteit van uw leven op alle gebieden echt kunt beoordelen en de eerste stappen kunt zetten om het te verbeteren. Er is een eenvoudige techniek hiervoor.

Hoe de kwaliteit van leven verbeteren: een eenvoudige techniek


Je hebt nodig
  • - het "wiel van het leven"
  • - pen of potlood
instructie

1


Druk af op de printer of herschrijf deze foto handmatig. Het wordt "The Wheel of Life" genoemd en weerspiegelt alle belangrijke aspecten van iemands leven.

2


Evalueer de toestand van elk van de richtingen op een 10-punts schaal. Probeer het voor een lange tijd oprecht en zonder twijfel te doen.

3


Verbind de punten met één lijn. Je hebt een wiel van je leven. Waardeer hoe het niveau is, denk, is het mogelijk om op zo'n wiel te gaan?

4


De gebieden van je leven die je als minst voorspoedig hebt beoordeeld, zullen "schebinki" op het "wiel" vertegenwoordigen. Om ervoor te zorgen dat je leven soepel kan rollen, moet je deze "scrapes" uitlijnen.

5


Voor elke "Shcherbinka" definiëren verschillende taken(3-4), waarvan de oplossing de toestand van dit deel van uw leven zal verbeteren. Begin met de gemakkelijkste, die je bijna meteen kunt uitvoeren, nu of in de komende dagen.

6


Schrijf op welk niveau de oplossing voor deze problemen iszal de levensfeer brengen waarmee u van plan bent te werken. U heeft bijvoorbeeld de staat geëvalueerd op het gebied van "gezondheid" voor de "troyka" en de taken instellen "Om zich te houden aan de principes van goede voeding. Loop minstens 5 km per dag. ' Daarna moet de toestand van de gezondheidszorg uw berekeningen tot 5 punten naderbij komen.

7


Teken een tweede, gecorrigeerde versie van je 'levenswiel', wat het zal worden als de taken zijn voltooid.

8


Reinig het vel met de nieuwe optie en ga binnen enkele maanden terug. Beoordeel het resultaat!