Hoe een verjaardagstaart voor een kind bestellen

Hoe een verjaardagstaart voor een kind bestellenKindervakantie, of het nu verjaardag is, 1September of Kerstfeest is altijd een zee van snoepjes, leuk en een druppel magie. Om uw favoriete kind en zijn vrienden te behagen, kunt u zoetwaren in de winkel kopen. Maar als u de gasten echt wilt verrassen en tot het onbeschrijfelijke genot van uw kind leidt, is het de moeite waard om een ​​taart te bestellen met een individueel ontwerp van een professionele banketbakker.

Hoe een verjaardagstaart voor een kind bestellenKunstenaar de keuze

Om de taart op tijd te krijgen, en gewoon zo,Wat je besteld hebt, moet je alleen bewezen meesters contacteren. Als er geen vrienden zijn die een bepaald zoetwaren kunnen aanbevelen, bestudeer de bestaande voorstellen op internet. Particuliere producenten zijn het makkelijkst te zoeken in sociale netwerken, namelijk in de gemeenten van uw stad, grootgenoten - op de websites van handelsnetwerken en online winkels. Houd er rekening mee dat de deadline meestal een tot twee weken is, dus bestelling moet vooraf worden gedaan.

Cake decoratie

Babycakes geven een brede ruimte voor verbeelding. Moderne materialen en technieken maken het mogelijk om ideeën te realiseren: driedimensionale figuren, full-color foto's, foto's op wafels - dit alles is slechts een onderdeel van de mogelijkheden die banketbakkers hebben.

Voor een jongen kun je een taart met mastiek bestellenvorm van de machine; voor het meisje - een luchtcreme kasteel met ornamenten van marsepein, suikermassa of karamel; voor een-twee-jarige kruimels - een kleurrijke dia van kubussen of een driedimensionale held van je favoriete cartoon; voor een tiener - een eetbare gitaar of een voetbal. De cartoonkarakters Luntik, Cars, Simpsons, Monster High, Shrek, Masha en de Bear zijn erg populair onder de jongere generatie.

Cakes bedekt met mastiek, vrij zwaar,dus een persoon zou 200-250 gram van zo'n traktatie moeten verwachten. Luchtculinaire meesterwerken uit meringue, bedekt met slagroom, worden meestal besteld bij de berekening van 150-200 gram per portie.

Vulling en ingrediënten

De basis kan een luchtbiscuit, meringue, anthill, zand of bladerdeeg zijn. Als vulstoffen voor kindercake gebruikt:

  • bessenpuree;
  • vers fruit en bessen;
  • leef yoghurt zonder additieven;
  • papaver- en papaverzaad;
  • natuurlijke chocolade;
  • agar-agar.

Aan de producten van de zoetwaren van kinderen worden getoondspeciale eisen. Alle ingrediënten moeten natuurlijk zijn. Bovendien, als het kind lijdt aan een individuele onverdraagzaamheid voor bepaalde producten, moet de selectie van alle componenten voor hem bijzonder voorzichtig zijn. In een dergelijke situatie is het beter om uit de samenstelling noten, rode en oranje vruchten, bessen, room en alle zuivel te voorkomen. Zorg ervoor dat u met de banketbakker al de ingrediënten van de taart bespreekt, zodat de vakantie niet verwend werd door de allergische reactie. Onder het algemene verbod op kunstmatige kleuren, smaakversterkers, palmolie, conserveermiddelen, genetisch gemodificeerde producten.

opstellen van een order

Als u al een artiest hebt geselecteerd, is het het besteGa naar de productie en kijk hoe de basis en de vulling voor de taart er uitzien. Het is geweldig als er een kans is om te proberen wat er gebeurt. Daar kunt u alle details van het ontwerp bespreken, de voorwaarden van productie en leveringsvoorwaarden onderhandelen, evenals een gedeeltelijke voorschot maken. Als u geen kans hebt om te komen, maak een bestelling en betaal per telefoon, via internet of via de manager van een supermarkt van een handelsnetwerk.