Tip 1: Wat een liefhebber van computerspelletjes geven

Tip 1: Wat een liefhebber van computerspelletjes gevenPassie voor computerspelletjes wordtmeer populaire hobby voor zowel kinderen als volwassenen. Gamers meestal niet erg geïnteresseerd in het echte leven, dus het wordt aangenomen dat de cadeaus die ze nodig hebben om hun grootste hobby te doen, maar is het echt?

Wat een computer game fan te geven

Ontspan na school of werk, vernietigmonsters, een raceauto of een tank rijden, kunnen veel zichzelf toestaan, maar niet iedereen kan virtuele gevechten in een volwaardige hobby maken. Niettemin, mensen die andere hobbys computerspellen verkiezen, veel. Natuurlijk maken hun vrienden en familieleden regelmatig de kwestie van cadeaus voor de vakantie te kiezen. En als bij "normale mensen" alles min of meer duidelijk is, dan kunnen er bij gamers bepaalde problemen zijn, omdat het niet gemakkelijk is om de ingewikkeldheden en nuances van moderne computerspelletjes te begrijpen.

Om een ​​goede gamer een cadeau te maken,verbonden met zijn hobby is een zeer onbetaalbare taak. Hoe meer enthousiast een persoon speelt in dit of dat spel, des te meer waarschijnlijk heeft hij daarvoor alles wat nodig is. En om een ​​abstracte 'apparaat' te geven, die niet alle subtiliteiten weet, is helemaal niet zinvol. Bijvoorbeeld, als u een stuurwiel met pedalen of een joystick aanstuurt aan een strategie liefhebber, dan zal hij natuurlijk bedanken, maar wees er zeker van: uw cadeau zal stof op de plank verzamelen.

Natuurlijk zijn er ook dergelijke opties, die blij zullen zijnelke fan van computerspelletjes, maar ze zijn meestal vrij duur. Bijvoorbeeld, een gaming toetsenbord kan ongeveer vierduizend roebels kosten, en een goede muis - ongeveer twee of drie duizend. Dergelijke universele geschenken omvatten computerstoelen, koptelefoons, vibro-servetten - bijna elke gamer dromen over hen, maar de prijs kan veel vrees.

Er is echter een andere manier om te behagenman, graag op computerspelletjes, maar past niet in alle gevallen. Het feit is dat veel netwerkcomputerspellen spelers nodig hebben om bepaalde financiële investeringen te maken. Dit kan een abonnementskosten zijn, items uit de spelwinkel of spelvaluta, maar u moet precies weten wat uw geadresseerde nodig heeft, zodat het cadeau niet nutteloos is.

Overweeg gamers niet als mensen die dat niet doengeïnteresseerd in de echte wereld. Integendeel, het is mogelijk dat het beste cadeau iets is dat niet betrekking heeft op virtualiteit: een toeristenset, een hengel, een muziekinstrument, een huisdier, een boek of een hangmat. Zo'n cadeau zal jouw vriend begrijpen dat je hem niet beschouwt als een man, gescheiden van de realiteit, en zal je nog eens helpen bij de afleiding van de computer.

Aan dezelfde categorie geschenken zijn verschillendEntertainment: een coupon voor parachutespringen, paintball, een ticket voor de karting club of water park. Het is mogelijk dat u uw vriend geven niet alleen een paar uur plezier van het ongewone tijdverdrijf, maar ook in staat zijn om het te inspireren met iets interessanter dan een computerspel.


Tip 2: Hoe kies je een computerspelComputerspelletjes helpen aangenaam en leuktijd doorbrengen. Gemaakt door ontwikkelaars, de virtuele wereld wordt verstrikt en begint echt te lijken. Sommige spellen zijn zo doordacht en in zo'n mate uitgewerkt dat ze na een aantal jaren weer naar hen willen terugkeren. Om het spel gelukkig te maken, is het nodig om het met de geest te benaderen.

Hoe kies je een computerspel
instructie

1


Voordat u koopt het spel of download het van internet, zorg ervoor datHet zal op uw computer draaien. De vereisten voor het besturingssysteem, geluid en video kaart, processor, hoeveelheid RAM en vrije ruimte op de harde schijf waarop je het spel te installeren.

2


Informatie over uw computer enBepaal of het voldoet aan de eisen van de ontwikkelaars, gebruik de beschikbare systeemcomponenten. Klik op het pictogram 'Deze computer' op het bureaublad of in het menu 'Start' met de rechter muisknop. Klik in het snelmenu op Eigenschappen.

3


Er wordt een nieuw dialoog geopendactief tabblad 'Algemeen'. Bestudeer de informatie in de "Versie" en "Systeem" groepen. Dit helpt u om te bepalen of uw processor werkt en of u genoeg RAM hebt om het spel uit te voeren waarin u geïnteresseerd bent.

4


Om volledige informatie over uw geluid te krijgenen een videokaart, gebruik het "DirectX Diagnostic Tool". Klik op de knop "Start" of de Windows-toets, selecteer "Uitvoeren" in het menu. Typ in het lege veld van het venster dat wordt geopend dxdiag en druk op Enter of klik op OK. Wacht tot de informatie is verzameld.

5


Klik op het tabblad Beeld om deinformatie over de videokaart en het tabblad 'Geluid' om over de geluidskaart te lezen. By the way, op het tabblad "Systeem" in het "Diagnostic Tools van DirectX" U kunt ook informatie krijgen over de CPU en het geheugen. Om een ​​onderdeel te sluiten, gebruik de Exit-knop.

6


Om te weten te komen of er voldoende ruimte op de lokale schijf is, open het item "Deze computer", beweeg de cursor naar de schijf die u wilt installeren het spel, en met de rechtermuisknop op het icoon. Klik in het snelmenu op Eigenschappen. Op het tabblad Algemeen in het dialoogvenster dat wordt geopend, schat u de hoeveelheid vrije ruimte.

7


Wat het genre van het spel betreft, is het een kwestie van smaak. Als u langzaam de verhaallijn en de puzzel wilt bewegen, geef de voorkeur aan de quests, zodat het lichaam adrenaline door het spel produceert, selecteer het spel in de genre survival horror, als je de dynamiek ensnelheid, krijg een shooter of een racesimulator. Om teleurstelling te vermijden, moet u het schema beoordelen en de reviews lezen van degenen die de door u gekozen keuze al hebben doorgegeven het spel.
Tip 3: De meest populaire netwerk computerspelletjesDe oprichting van netwerkspellen leidt tot een ongekende stijging, veel geld wordt geïnvesteerd in reclame en de "PR" van nieuwkomende spellen, om nieuwe spelers aan te trekken. Er zijn nieuwe teams en nieuwe toernooien.

Soldaat Verenigde Staten van AmerikaOverweeg twee computerspellen van totaal anderegenres, maar hebben enorme populariteit gewonnen onder 'gamers' over de hele wereld. Dit Battlefield 4, dat de schaal van gevechten en allerlei wapens aantrekt en Defensie van de Ancient 2 - met veel spelsituaties en tactieken van vechten.

Battlefield 4-game

EA Digital Illusions CE Zweedse studio werd in 1992 opgericht door vier Zweedse programmeurs. In 2002 brachten ze hun eerste videogame Battlefield 1942 uit.
De game in het genre FPS-Shooter met een lichte bias oprealisme, werd geschreven door de ontwikkelaars van de Zweedse studio Electronic arts digital illusions Central. Het spel is een enorme kaart met een verscheidenheid aan militaire uitrusting. Een groot aantal vuurwapens, "gadgets" en andere uitrusting voor de infanterie. In het spel, drie facties: het Amerikaanse leger, het leger van de Russische Federatie, het leger van de Chinese Volksrepubliek. Elke factie heeft verschillende voorbeelden van handvuurwapens en uitrusting. Battlefield 4 is altijd al een spel geweest dat is ontworpen voor 'online' gevechten. Maar, beginnend bij het bedrijf Battlefield, was er ook een spel met een verhaal dat niet serieus genomen kan worden omdat het gebaseerd is op stereotypen. In Battlefield 4 is de plot gebaseerd op slechte Russische en slechte Chinezen die de wereld opnieuw willen veroveren, maar de finale is hetzelfde: de dappere soldaten van het Amerikaanse leger redden weer de wereld. Laten we terugkeren naar de netwerkgevechten, om precies te zijn naar de locaties waar de veldslagen zullen plaatsvinden. De meest opvallende kaarten van de "online" veldslagen zijn de Chinese gevangenis, die zich bevindt in de Himalaya, de stad Shanghai, waar je de hele wolkenkrabber volledig tot op de grond kunt vernietigen. De Kaspische grens, een remake-kaart van Battlefield 3, die verschilt van de vorige naar vele. Nu lijkt de grens van de Kaspische zee echt op een grens: een enorme muur met voorzichtige palen is gebouwd, er is een gat gemaakt in de muur. Wanneer de kaart eindigt, stort de televisietoren ineen uit de klap van een Amerikaanse houwitser en ten slotte is de meest interessante en tegelijkertijd innovatieve kaart een storm op de Paracel-eilanden. De kaart bestaat uit twee kleine eilanden, waar botsingen plaatsvinden tussen de legers van de VS en China. De kaart is interessant omdat op de eilanden het weer dynamisch verandert, wat tot een catastrofe leidt. Battlefield 4 - een game die niet het meest vernieuwend is geworden, maar geen enkele stap terug deed in de graphics en het "spel". Minpuntjes zijn toegenomen, in vergelijking met het vorige deel. Dit is vooral het evenwicht tussen handvuurwapens en "bugs" van de game-engine. Het lijkt er daarom op dat de ontwikkelaars het spel haastig hebben gemaakt om het meeste uit de release te halen, en nu wordt het spel behandeld met "patches" en andere updates. De game vereist dat jij en andere teamspelers spelen. Hieruit begint het te veranderen. En het kan niet alleen worden bekeken als een arcade, maar ook als een team, tactische "shooter".

Online game Defense of the Ancients 2

Een spel dat enorm populair is onder gamers over de hele wereld vanwege de eenvoud van de regels en tegelijkertijd een lange drempel voor mastering, omdat in Defense of the Ancients 2
In 2009, de Amerikaanse campagne Valvekondigde een "remake" van deze kaart aan. Het spel werd een volwaardige "remake" met een verbeterde interface, met verbeterde graphics, terwijl de dynamiek en de mechanica van het oude spel behouden bleef.
Er zijn ongeveer honderd helden met hun eigen heldenvaardigheden en tactieken. Deze online game was oorspronkelijk een aangepaste kaart voor de game Warcraft 3, gemaakt door de officiële editor. De belangrijkste ontwikkelaar van de kaart in 2003, was een speler onder de "bijnaam» Eul, en in 2005 nam deze taak op grond van de speler 'bijnaam »Icefrog. Defense of the Ancients 2 was aanleiding tot een nieuw genre, of liever sub-genre multiplayer online battle arena games, waarbij het niet nodig om te gaan met de economie en de bouw van de basis, en de noodzaak om een ​​enkele held of een slaaf, of ontworpen om suschestvami.Geroya moeten pompen "finishing moves" vijand directe controle "Mobs" of het doden van vijandige helden. En naast het pompen van de held in het spel, en het goud, waarmee je artefacten die te verbeteren kan kopen of een aanvulling op de mogelijkheden van uw held. Nu is de game erg populair en heeft een enorme fanbase. Het bevat verschillende toernooien met een enorme prijzenpot. Top kibersportsmeny Wereld Defense of the Ancients 2 games, verenigd in een team strijden voor de titel van beste team mira.Itog. Het belangrijkste voordeel van dit spel is dat het je nooit lastig kan vallen vanwege de verscheidenheid aan tactieken en spelsituaties op de kaart. Van de minnen - een hoge drempel van de ontwikkeling en onvriendelijk gemeenschap van spelers, dus verwacht niet beleefd en voldoende, maar er zijn uitzonderingen. Als je de rit maximaal wilt krijgen, is dit jouw spel!
Tip 4: Hoe een interessant computerspel kiezenComputerspellen zijn een uitgebreid concept enveelzijdig. Bijna iedereen kan iets naar zijn smaak kiezen - het hangt helemaal alleen af ​​van zijn persoonlijke voorkeuren, de hoeveelheid vrije tijd en kracht van zijn computer.

Hoe een interessant computerspel te kiezen
Je hebt nodig
  • Computer, vrije schijfruimte, vrije tijd, internet.
instructie

1


Eerst moet je beslissen wat voor soortHet computerspel dat je nodig hebt. Als je wilt ontspannen in de pauzes tussen werk en het brein om te ontspannen, en iets eenvoudig wilt, dan zul je logica, puzzels, mahjong en soortgelijke activiteiten leuk vinden, van waaruit je jezelf op elk moment kunt afscheuren en op elk moment kunt terugkeren. . Als je de game van het plot en de prachtige graphics verwacht - kijk dan naar het genre Hidden Objects, dat je niet alleen een mooi verhaal vertelt, meestal detective, maar je ook in staat stelt deel te nemen aan de ontwikkeling ervan. Voor fans van ontwikkeling en constructie is er een enorm aantal game farms en gamesteden, die zich lange tijd hebben ontwikkeld, maar de speler belonen voor aandacht met middelen en bonussen.

2


Mensen die een volledige onderdompeling willen in de wereld van het spel,ontwikkelaars bieden talloze RPG's aan, waarbij je je personage door uitdagende taken naar roem en prestaties leidt. Als je tegelijkertijd nieuwe mensen wilt ontmoeten en wilt communiceren tijdens het spelen met live spelers, ben je geïnteresseerd in het MMORPG-genre - het is een online game met duizenden personages, taken, items en constant bijgewerkte evenementen. Als je met mensen speelt die je leuk vindt, maar je wilt niet zo veel ontwikkeling, zoveel confrontatie - probeer dan games van het actiegenre of MOBA (multiplayer online battle arena), waarbij de hoofdtaak het vechten met andere spelers is.

3


Voor fans van technologie en realistische fysicafit simulators, zowel offline als online, waardoor je de kans krijgt om jezelf in de cockpit van de tank of aan boord van het vliegtuig te voelen. Sport simulators vallen ook in dezelfde categorie - als je een fan bent van voetbal of boksen, is het moeilijk voor te stellen een betere mogelijkheid om je eigen team te creëren of een paar gevechten in de ring te voeren.

4


Op internet is er enorm veelSites beoordelen die lijsten met de populairste games van bepaalde genres voorbereiden en bijwerken. Ze bieden beoordelingen, screenshots, videostreams en de mogelijkheid om de game die u leuk vindt gratis te downloaden, omdat het hun primaire taak is om informatie te verstrekken. Nadat je hebt besloten met het gewenste genre van het spel, kies je degene die je tijd neemt voor de komende paar uur of dagen, het zal gemakkelijk zijn.Tip 5: Cadeaus voor je geliefdeMeestal dienen geschenken voor dure mannenToiletartikelen, zoals douchegel, shampoo, deodorant. Soms geven we knuffels, kerstkaarten, liefdesverklaringen, gemaakt in zachtroze of felle rode tinten. Iemand wijdt de tweede helft aan gedichten of liedjes van zijn eigen compositie. En wat hebben jongens echt liever, maar schamen ze zich voor hint of willen ze gewoon hun dierbaren niet beledigen?

Wat te geven aan geliefde
Je hebt nodig
  • intuïtie, verbeeldingskracht, verlangen om uw half aangenaam te maken
instructie

1


Velen houden van praktische dingen. Je kunt een jongeman een gebreide trui of sokken geven (voor die meisjes die bezig zijn met handwerken). Maar niet iedereen kan dit, dus je kunt gewoon een winkel kopen of iets moois.
Wat te geven aan geliefde

2


Computerspellen. Ja, ja, zelfs mannen spelen voor 30 van hen. En het zal niet overbodig zijn om dit onderwerp in je geliefde te stellen. Zodoende kan het geschenk dienen als een schijf met een nieuw opwindend spel of accessoires voor online games, enz.
Wat te geven aan geliefde

3


Jongens houden van technologie - dit omvat mobieltelefoons, computers, tablets, auto's. Een amateur zal je aandacht voor zijn auto altijd op prijs stellen als je hem iets geeft voor een auto als een geschenk. Er zijn ook cadeau-opties voor deze categorie jongens: koptelefoons, spelers, originele hoesjes, laptop- of tablettassen en nog veel meer.
Wat te geven aan geliefde

4


Mannen die de voorkeur geven aan wapens zullen aangenaam verrast worden door een geschenk als een pistoolmodel of een revolver voor verzamelaars (die worden verkocht in souvenirwinkels).
Wat te geven aan geliefdeTip 6: Wat te geven aan een vriend-gamerHet kiezen van een cadeau voor een gamer, is het belangrijk om te overwegenkenmerken van zijn voorkeuren: in het bijzonder is het nuttig om te weten welke game of genre hij het meest liefheeft. In sommige gevallen is het ook aangewezen om de configuratie van zijn computer te verduidelijken.

Wat te geven aan een vriend-gamerWelke geschenken een gelukkige gamer zijn

Een van de beste opties is natuurlijkCollector's editie van je favoriete spel, behalve hoe zeldzamer en vollediger het zal zijn, hoe beter. De editie kan gelicentieerde cd's bevatten met het spel zelf en extra uitbreidingen, kaarten, figuren, insignes, objecten gestileerd voor dingen uit het spel en nog veel meer. Een gaming-toetsenbord of -muis met een uitgebreide reeks functies kan ook een goede optie zijn. In moderne computerwinkels zijn er veel van dergelijke producten, dus kies de juiste versie van arbeid niet. Als je bereid bent om een ​​heel groot bedrag aan een geschenk uit te geven, let dan op de krachtigste moderne videokaarten. Vergeet niet eerst te verduidelijken of de gekozen videokaart werkt op de computer van degene aan wie u een verrassing voorbereidt. Als je de set van componenten kent, zal het eenvoudig te bepalen zijn.Voor de fan van racesimulators is het mogelijk om een ​​gamestuurwiel en andere accessoires te presenteren voor een meer complete onderdompeling in de wereld van het spel. Als u op zoek bent naar een cadeau voor iemand die van oude games houdt, zoek dan een gebruikt apparaat, joysticks en cartridges voor hem, zodat hij zijn jeugd kan herinneren. Een dergelijke verrassing zal de amateur van rariteiten plezieren.Een interessante variant is een set personages uit de game die de gamer leuk vindt. Dergelijke producten kunnen een prachtige decoratie van het interieur worden of de persoonlijke verzameling van de begaafden aanvullen.

Interessante geschenken voor de gamer

In aanvulling op het cadeau voor de gamer, kunt umaak een speciale ansichtkaart waarop zijn favoriete held of andere tekens van de spellen zullen worden afgedrukt. Nou, als de afbeelding grappig is, of als je een kaart met een inscriptie toevoegt die de gamer zal vermaken. Spelhumor zal in dit geval zeer relevant zijn. Als een gamer een laptop verkiest, koop dan voor hem een ​​handige opvouwbare standaard met een ventilator. Dit is een van de beste opties: met de standaard kunt u comfortabel spelen, zelfs wanneer u op de bank ligt, en tegelijkertijd zorgt u voor voldoende koeling bij het gebruik van games. Omdat gamers veel tijd in de buurt van de computer doorbrengen, is het niet overbodig om ze nuttige USB-gadgets te geven. Dit kunnen verwarmde slippers zijn, een mok die koffie of thee niet laat afkoelen of zelfs een minikoelkast waarin een glas of een klein blikje drank koud blijft.
Tip 7: Wat te geven aan een jongen op 23 februariEen geschenk voor een man is moeilijker op te halen dan voor eenvrouwen - er is niet zo'n universele en altijd gewenste set, als een boeket bloemen en sieraden. Vrouwen moeten hun hoofd breken en verbeeldingskracht tonen als ze een geliefde willen behagen. Koop niet hetzelfde als je vriendin of collega. Wat de ene man zal behagen, verleidt de ander niet.

Wat te geven aan een jongen op 23 februari
instructie

1


Onthoud alle passies van je vriend, de zijnevoorkeuren en meningen over bepaalde dingen die hij tot uitdrukking bracht. Bepaal vooraf hoeveel u aan een geschenk kunt uitgeven, dit zal helpen bij het verfijnen van de zoekopdracht. Natuurlijk noemde de geliefde enkele gadgets of ander elektronisch speelgoed dat hij graag zou willen hebben. Als je financiën je niet toestaan ​​om een ​​duur geschenk te maken, geef de man dan een certificaat voor een bepaald bedrag. Dus je geeft de persoon de gelegenheid om te kiezen wat hij nodig heeft. Vaak heeft dit de voorkeur boven het geven van betekenisloze en ongewenste dingen aan een persoon.

2


Leg een rekening in de koele kaart met de juiste tijd en de inscriptie ga en geef aan je geliefde. Zorg ervoor dat je het proces van het inleveren van hete zoenen en zachte woorden van felicitaties vergezelt.

3


Ga samen met je vriendje op pad voor een cadeau, dusje zult zelf zien wat hem het meest interesseert. En je krijgt ook de gelegenheid om zijn plezier en vreugde te observeren om iets te bezitten dat hij al lang wilde hebben. Vaak kopen mannen, in een vlaag van dankbaarheid, meteen een mooie snuisterij voor hun vrouw. Dus de vakantie zal wederzijds zijn voor jou.

4


Als de complexiteit van de materiële natuur dat niet islaat je zelfs een geschenk maken in de vorm van rekeningen, geef de man zijn tedere hart! Zoeten dit gebaar met je eigen handgebakken cake en een kus. Voor mensen die van elkaar houden, is er niets ergers dan misverstanden en onoplettendheid. Daarom zal zelfs een volledig gebrek aan een materiële gift je relatie niet bederven.

5


U kunt uw foto's gebruiken om te ontwerpeneen glas, een T-shirt of een grote poster. Zoek van tevoren een bedrijf dat zich bezighoudt met het overbrengen van afbeeldingen naar objecten en een dergelijk origineel cadeau bestelt.

6


Je verbeelding zou niet geobsedeerd moeten zijnobjecten, soms zijn jongens tevreden met iets heel anders. Ballonvaren of paintballen, vissen op het meer of kaartjes voor het theater, parachutespringen of een paar uurtjes met je in de jacuzzi - dit alles kan op 23 februari aan je vriend worden gepresenteerd.