Tip 1: Hoe kies je de juiste accessoires voor je trouwjurk

Tip 1: Hoe kies je de juiste accessoires voor je trouwjurkBruiden onderschatten vaak de kracht van bruiloft accessoires en het gevaar van hun verkeerde keuze. Laten we de meest voorkomende fouten in de selectie van accessoires voor de bruid overwegen.

Hoe kies je accessoires voor een trouwjurk


instructie

1


Accessoires overtreffen de jurk, of het allerbesteIk draag mezelf tegelijk. In de streven naar stijl en ideale manier, is de bruid op juwelen, die zichzelf letterlijk draperen. Accessoires - is om de afbeelding, stijl, thema te ondersteunen, waar de hoofdrol jurk is. Na de bruiloft zouden de gasten moeten zeggen: "Oh, wat een wonder dat de bruid op de jurk had!" En niet: "Nou, ze heeft de oorbellen aangepakt!"
Accessoires verduisteren een jurk of het beste op mezelf, ik zal tegelijkertijd plaatsen

2


In de ochtend, accessoires, 's avonds - een jurk van 95% van de bruidenkoopt een compleet andere jurk dan aan het begin van de wedstrijd bij de bruiloftsalons. Daarom moeten schoenen, diadems en andere sieraden alleen worden gekocht na het verwerven van het hoofdelement van de bruiloftskleding.
In de ochtend, accessoires, in de avondjurk

3


Uitzonderlijk witte kleur Er is een stereotype datde bruid moet trouwen in sneeuwwitte parels. Gouden of zilveren sieraden met gekleurd (ja ja, gekleurd!) Stenen kunnen zich herleven in klassieke stijl en een neutrale kleurenschema. Overtuig het gewoon niet - gasten kunnen denken dat ze bij een zigeunerhuwelijk kwamen.
Uitzonderlijk witte kleur

4


Olijfhuid is groen van metalen En je gingvoor een masterclass op make-up? Ken je al de kleuren types? Niet experimenteren met metalen, als u niet weet hoe uw huid reageert op flitslampen. Bijvoorbeeld, als u een olijfhuid hebt, dan kunnen sommige gouden ornamenten het een groene kleur op de foto geven. Of als je een 'zomer' van kleur bent, dan zal witgoud en zilver je gevoelige huidschaduw onderstrepen en je ziet er heel fris uit in foto's!
Olijfhuid is groen van metalen

5


Meng geen metalen in uw meest plechtigedag probeer de keuze op een van de metalen te stoppen: zilver, goud, platina. Als uw trouwring is gemaakt van klassiek oranje goud, kijken zilveren oorbellen met parels tactloos en pak je oog in de gaten. De combinatie van kostuumjuwelen met dure metalen - moveton, kan vies en rommelig zien.
Meng geen metalen

6


Mode of klassiekers?Voordat u voorbereid bent op de feestdag, vraag u de vraag: hoe zal ik over 15 jaar trouwfoto's bekijken? Laat je trendy of retro accessoires niet grappig en belachelijk zien? Een andere stem ten gunste van edele metalen - een klassieker gaat nooit uit stijl!
Mode of klassiekers?

7


Alles en meteenNieuws worden meestal gek, brekenhoofd, hoe een diadem, sluier, ketting, sluier en armbanden te combineren. Vergeet niet dat hoe minder, hoe beter - wees niet bang om de schaal en de hoeveelheid te verminderen.
Alles tegelijk

8


Vergroot horizon Eenvoudig om door selectie te worden gedragenAlleen voor een speciale dag van de bruid. Maar denk, ga je dan winkelen in deze schoenen? Zal u een trouwjurk dragen voor elk feest? Keuze van accessoires, denk maar, maar kunnen ze je zo perfect in een getrouwd leven versieren, zoals het op die dag was?
Breid je horizon uit
Tip 2: Hoe kies je een trouwjurk volgens de figuurEen bruiloft is bijna de belangrijkste dag in het leven van een meisje. Elke bruid dromen van een chique jurk, die al haar charme en schoonheid zal benadrukken. Bij het kiezen van een jurk voor een bruiloft viering, is het echter nodig rekening te houden met de eigenschappen van de figuur van de toekomstige bruid.

Hoe kies je een trouwjurk volgens de figuur
instructie

1


Trouwjurken met een strak passend corset en een zeer zachte rok zijn geschikt voor slanke meiden en voor peervormige figuren. deze jurk afleiden van anderen van de taille enbenadrukken de mooie borsten. Een prachtige rok zal helpen bij het maskeren van het overdreven moeilijke onderste gedeelte van de figuur. Dit silhouet van een trouwjurk wordt niet aanbevolen voor meisjes met een lage gestalte, evenals geneigd tot volheid - ze zijn zo jurk zal te omslachtig zijn.

2


Trouwjurken met een hoge taille,silhouet van "Empire" perfecte meisjes met een kleine buste. Tegelijkertijd is het bovenste gedeelte van de jurk beter gemaakt van een dicht, goedvormig materiaal, en het onderste deel is gemaakt van lichte vliegende stoffen. Borduurwerk op de corsage jurken en goed geselecteerde accessoires maakt het mogelijk om volume aan de buste van de bruid toe te voegen. Silhouette "Empire" zal helpen om de kleine tekortkomingen van het figuur te verbergen - te grote volledigheid, gebrek aan groei, peervormig figuur. Zeer vaak worden de jurken van dit silhouet gekozen door de bruiden, die "in een interessante positie" zijn, aangezien de vrije kleermaker van de jurk tot op zekere hoogte de afgeronde buik kan maskeren.

3


De jurk van het silhouet van de "prinses" heeft een strakke bodice en een geleidelijk uitbreidende rok. Onder de rok kan je een kleine crinoline aanbrengen. Deze jurken zijn een klassieker van bruiloft mode en passen bijna alle meiden aan. bruiloft jurk in de stijl van "prinses" zal het visueel helpen om een ​​paar extra ponden te ontdoen en groei toe te voegen aan de lage meiden.

4


Smal direct jurk Met sterk uitgestrekte knie rok kies zelfvertrouwende meiden. Dit is jurk geschikt voor de eigenaars van het ideale figuur, omdat het alle buigen van het lichaam beklemtoont en de tekortkomingen helemaal niet verbergt.

5


Als de bruid een harmonieuze harmonische figuur heeft, kan ze haar bruiloft kiezen jurk aangrenzend silhouet. deze jurk herhaalt de contouren van het lichaam bijna volledig en verlaagt slechts een beetje naar beneden en laat de beweging vrij.