De meest nutteloze sportoefeningen

De meest nutteloze sportoefeningenHet blijkt dat om sporten te spelen, evenals enigeNog een ding, je moet vaardig zijn. Anders, in plaats van goed, kun je niet alleen het gewenste effect bereiken, maar ook jezelf en je figuur kwetsen. Hier is een lijst van de meest nutteloze sportoefeningen.

De meest nutteloze sportoefeningen

Voetsimulator

In dit geval hebben we het over een vrouwelijke simulator, waarop je je benen naar de zijkanten moet opheffen. Een dergelijke simulator is erg populair, maar absoluut nutteloos, aangezien het praktisch geen resultaten geeft.

Dan te vervangen? Als je echt spieren wilt gebruikenbenen en billen, hierbij helpt u klassieke knuffels. Om te beginnen is het genoeg om zonder gewicht te zitten, dan moet je een halter of een vest met pannenkoeken gebruiken.

Oefeningen met gewicht op schuine buikspieren

Beginnen te oefenen in de sportschool, elkhet meisje wil eerst een mooie mooie taille bereiken. Vaak maken vrouwen de volgende fouten: met hobbels in hun handen doen hellingen in de kant en allerlei wendingen. Vanwege deze fout zal uw taille geen slanke uitstraling krijgen, liever de omgekeerde.

Zet u ook niet uit met zware training met hula-hoepel, want van hen zult u geen effect opmerken. Met andere woorden, probeer niet om de schuine buikspieren op een of andere manier aan te gaan.

Oneindige swing van de pers

Om een ​​of andere reden hebben velen zo'n mening datHoe meer je de pers schommel, hoe sneller verdwijnt, ruwweg, de vouwen van de buik. Dit is een grote fout. Ten eerste kan u geen vetafzettingen op een bepaalde plaats verwijderen, omdat ze gelijkmatig van het hele lichaam verlaten. Ten tweede zullen ze nooit vertrekken tenzij zij een bepaald dieet volgen. Onthoud dat de pers ook een spier is, dus je moet het goed trainen, 2-3 keer per week voor 3 benaderingen, die elk 15-20 herhalingen bevatten.

Onregelmatige cardio training

Zeker nu zal iemand denken dat dit isen die cardio-operaties kunnen niet beschouwd worden als een nutteloze sportactiviteit. Ja, zonder ze in gewichtsverlies kan het niet, maar je moet zo'n lading correct geven. Als u te weinig en niet regelmatig loopt, is het niet zinvol, als u te veel bent, zult u zichzelf en het lichaam schaden. De meest optimale optie is cardio-loading, wat ongeveer 40 minuten duurt. Uitvoering van dergelijke trainingen, het is nodig om de pols te kijken. De frequentie zou in het bereik van 120 tot 140 beats per minuut moeten fluctueren.

Ontspannen zwemmen

Degenen die zichzelf dikwijls de taak hebben om gewicht te verliezenbegin met het zwembad en zwem erin om plezierig te zijn. Als je echt besloten hebt om extra ponden te ontdoen met behulp van het zwemmen, moet je altijd aan de slag zijn, de snelheid en de stijlen van het zwemmen afwisselen en niet altijd aan de zijkant blijven.

Het zal leuk zijn als je met de coach begint te gaan. Dus de aansporing is groter, en het verlangen.