De meest effectieve Russische legioenen in de geschiedenis van NHL

De meest effectieve Russische legioenen in de geschiedenis van NHLBijna twee decennia lang in de NationalHockey League Russische legionairs spelen een belangrijke rol in hun clubs. Onder de Russen waren er veel uitstekende hockeyspelers, waarvan de effectiviteit verbazingwekkend is. We kunnen de top vijf van scorers onder de Russen onderscheiden in de geschiedenis van de NHL.

De meest effectieve Russische legioenen in de geschiedenis van NHL

Regulier seizoen

De algehele prestatie van de spelers wordt berekend door het systeemdoel + pass. Tot nu toe werkt dit systeem in de NHL om de beste scorers van het seizoen te bepalen.

Op de vijfde plaats in de wedstrijden van het reguliere seizoenNHL door het totale aantal punten bevindt zich Ilya Kovalchuk, die 816 wedstrijden in het reguliere seizoen doorbracht. Zijn totaal aantal punten scoorde - 816 (417 goals en 399 assists). Ilya speelde voor twee NHL-clubs - Atlanta Thrashers en New Jersey Devils.

Op de vierde plaats in de lijst met scorers -Vyacheslav Kozlov. Hij speelde voor clubs Detroit Red Wings, Buffalo Sabres, Atlanta Thrashers. Vyacheslav bracht 1182 wedstrijden door, waarin hij 853 punten scoorde (356 + 497). Kozlov won de Stanley Cup met de Detroit.

De top drie leiders zijn Alexey Kovalev. Hij nam deel aan reguliere NHL-seizoen 1316 wedstrijden, waarin hij 1029 punten scoorde (430 + 599). Kovalev speelde voor veel NHL-clubs. Met name de New York Rangers, de Pittsburgh Penguins, de Ottawa Senators, de Florida Panthers, de Montreal Canadiens.

Op de tweede plaats tussen de scorers van de reguliereseizoen NHL - Alexander Mogilny. Zijn statistieken - 990 wedstrijden, 1032 punten (473 + 559). Alexander speelde voor clubs uit Buffalo, Vancouver, New Jersey en Toronto. Mogilny werd een van de eerste Russische hockeyspelers die naar de NHL vertrok.

Leiderschap onder Russische scoorders in de NHL van iedereenkeer is van Sergei Fedorov. Hij bracht 1.248 wedstrijden door, waarin hij 1179 punten scoorde (483 + 696). Hij speelde voor de clubs van Detroit, Anaheim, Columbus en Washington. Hij is de eigenaar van de Stanley Cup.

Playoff-statistieken

In de wedstrijden van het playoff-systeem in de NHL, verschillende andere statistieken van Russische scoorders. Op de vijfde plaats Alexey Kovalev. Hij bracht 123 wedstrijden door en behaalde 100 punten (45 + 55).

Vierde plaats in de huidige NHL-speler Pavel Datsyuk. Op dit moment beschermt Paul de kleuren van Detroit. Hij speelde in de play-offs 145 wedstrijden. Ik scoorde 108 punten (39 + 69).

De derde plaats wordt gespeeld door de huidige speler van Pittsburgh Evgeni Malkin (Stanley Cup winnaar). In Eugene in de play-offs 96 wedstrijden met 111 punten (42 + 69).

Op de tweede plaats staat verdediger Sergei Zubov, die 164 wedstrijden doorbracht in de NHL-play-offs. Sergei scoorde 117 punten (24 + 93). Zubov speelde voor clubs New York Rangers, Pittsburgh Penguins, Dallas Stars.

Leiderschap bij de playoff-scorer aller tijden NHL (onder Russische hockeyspelers) is van Sergei Fedorov. Hij bracht 183 wedstrijden door en scoorde 176 punten (52 + 124).

Opgemerkt moet worden dat dit momenteel statistieken zijnstart een nieuw seizoen in de beste hockeycompetitie ter wereld. Onze acterende legionairs kunnen hun prestaties aanzienlijk verbeteren door pucks te gooien en efficiënte transfers te maken.