De duur van de yoga praktijk

De duur van de yoga praktijkOm lessen bruikbaar te maken,zodat de duur van de oefening optimaal is. Als je te weinig doet, is er geen tastbaar voordeel, als je te veel bent, kun je snel moe worden en helemaal stoppen.

Prodolzhitel039; nost039; oefiki jogi

Als je je bezighoudt met een bepaald type yoga, hatha yoga, of kriya yoga, dan kan de les duren van dertig minuten tot anderhalf uur. Dit is optimaal.

In dit tijdsinterval kiezen we onze eigenoptie. Het kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van vrije tijd, onze doelen en andere criteria. Elke persoon heeft zijn eigen ritme van het leven, dus alles is individueel.

Als we het over reguliere beoefening hebben, dandertig tot vijftig minuten is de juiste lengte van de sessie. En als we het hebben over gevallen als een speciaal gekozen tijd voor yoga, bijvoorbeeld een yoga-tour, een yoga-retraite, dan gaat het gesprek over heel verschillende tijdsintervallen.

Dit kan al twee uur en zes uur zijn, enandere lange intervallen. Het belangrijkste is dat de tijd die aan yoga wordt besteed, harmonieus moet worden toegewezen aan je manier van leven. Het tweede principe van yoga, het principe van gezond verstand, is niet geannuleerd.

Het gebeurt dat iemand die geïnspireerd isbeschrijvingen van superkrachten, die worden genoemd in de teksten van oude tractaten over yoga, beginnen intensief praktijken in hun leven te integreren. En daarvoor deed ik het niet regelmatig. In dit geval is de uitkomst hoogstwaarschijnlijk, wanneer een persoon eenvoudigweg burn-out van een overmatige belasting en valt uit de praktijk. Dit is niet effectief!

Yoga kan inderdaad veel in ons ontdekken,als we oefenen. Maar alle charme schuilt in het feit dat je geen superscho's hoeft te doen om het gewenste te bereiken. Het is voldoende dat yoga bekend wordt in ons leven.

Het lijkt mensen dat om iets te bereikenongebruikelijk, u moet iets ongewoons doen en doen. Als het op yoga aankomt, werkt deze regel niet. Kracht in de praktijk, regelmatig en systematisch. En overbelasting en overspanning zullen niet het gewenste resultaat opleveren.