Nyasa-yoga, of waar komen de stekkers vandaan?

Nyasa-yoga, of waar komen de stekkers vandaan?In yoga wordt aangenomen dat totdat een persoon begintvoel de omgeving van zijn universum, naar een ander niveau dat hij niet kan bewegen. Zodat we ons verder kunnen ontwikkelen, moeten we leren om zowel vreugde als verdriet van de wereld om ons heen te voelen.

N039; jasa joga ili otkuda berutsja probki

Yoga van aanraking, of nyasa-yoga, is een van desnelle methoden in yoga. Uiterlijk kan het eruitzien als een massage of een lichte aanraking. Tegelijkertijd wordt aangenomen dat het zich bezighield met nyasa-yoga en degene die dat doet, en degene naar wie ze doen. De betekenis is één, het is om een ​​ander persoon te voelen.

De moderne mens, in de regel, omheindvan de wereldmuur, sluit thuis, wil niets zien of horen. In dit geval is er geen ontwikkeling van een hartcentrum dat verantwoordelijk is voor tactiele sensaties. Dit centrum bevindt zich op het niveau van onze borst.

De theorie van yoga zegt dat de centra van ons lichaamzijn verantwoordelijk voor bepaalde manifestaties. Er wordt aangenomen dat een levend wezen, dat zich in zijn ontwikkeling op het niveau van een persoon bevindt, tactiel is - dit is het meest serieuze centrum dat je in staat stelt alles te voelen wat ons omringt.

Als we een stap verder willen gaan in onze zelfkennis, dan is het erg belangrijk om dit centrum te ontwikkelen. Nyasa-yoga doet dit gewoon.

Als dit centrum niet is ontwikkeld, zal het dat wel zijner is een scheeftrekking in de richting van onze emotionele en intellectuele manifestaties, en dan zullen problemen in het leven volgen. En als alles in harmonie is, vinden we het gemakkelijker om de beste manier in ons leven te vinden.

In verband met al het bovenstaande wordt er rekening mee gehoudennatuur voor onze ontwikkeling en kwam met crushing, files en al die plaatsen waar mensen gedwongen worden om te knuffelen. Als je niet in situaties wilt raken waarin we een hartcentrum moeten ontwikkelen, gebruik dan de methoden die yoga ons geeft.

Deze methode is bijvoorbeeld meditatie "Jaalle levende wezens zullen gelukkig zijn, "door te oefenen, leren we de levende wezens om ons heen te voelen. Hiermee beginnen we ons te ontdoen van situaties waarin we in fysieke zin dicht bij anderen moeten zijn.