Hoe om een ​​vrouw te verliezen

Hoe om een ​​vrouw te verliezenEen vrouw afvallen, niet noodzakelijkerwijsput jezelf uit met diëten. Je kunt gemakkelijk afvallen en toch plezier hebben. Help in deze dans, als je regelmatig, 2-3 keer per week danst, dan gaan de extra kilo's snel weg.

Hoe om een ​​vrouw te verliezen

Snijd de extra centimeters af om Indiase dansen te helpen. Ze onderscheiden zich door speciale plasticiteit, elegantie en doen denken aan de asana uit yoga. De danser bevriest in een bepaalde positie gedurende een paar seconden, dankzij deze en een verscheidenheid aan bewegingen van de romp en dijen, wordt de taille dun. Het meisje krijgt een speciaal seksueel plastic.

Hawaiiaanse hula gaf de naam van een hoepel voor het verliezen van gewicht(hoelahoep) om een ​​goede reden. De bewegingen van de dans lijken op de rotatie van de hoepel in de taille, hebben een helende werking en lijken op meditatie in de dans. Danshula versnelt de stofwisseling, herstelt snel het figuur na de bevalling.

Degenen die Ierse dansen uitvoeren hebbenslanke benen. Snelle worpen en overlappingen worden vervangen door glijdende stappen en lichte sprongen. In dit geval blijft het lichaam stationair. Bij het beoefenen van Ierse dansen worden de spieren van de dij en het onderbeen ontwikkeld. Als een bonus ontvangt de danser een ideale houding en een pers.

In de buikdans is de lading gericht op problematischzones - heupen en buik. De combinatie van soepele bewegingen van de heupen, ritmisch gekibbel, temperamentvolle vibraties is een effectieve gymnastiek, die helpt om de extra kilo's te verwijderen. Voor één intensieve bezigheid zijn 350 kilocalorieën verbrand, het is mogelijk om "oren" op heupen te vergeten.

Snel afscheid nemen van een extra "vet" zal helpeneen eenvoudige oefening - kraken. Hurk elke dag, beginnend met 10-12 en bereik geleidelijk aan 100. Je krijgt een spannende lijn van dijen, elastische pers, ontdoen van cellulitis.