Waar te gaan in Petersburg: een interactief museum

Waar te gaan in Petersburg: een interactief museumWeekend met kinderen kan niet alleenleuk, maar ook met voordeel. Het interactieve wetenschapsmuseum 'Labyrinthum' is een van de meest interessante plekken in St. Petersburg voor schoolkinderen en volwassenen. Hier kun je niet alleen kijken naar de tentoonstellingen, maar ook ze in actie brengen. Raak de bliksem aan, maak een echte tornado of vuurwerk in een glas - wat kan meer spannend zijn?

Waar te gaan in Petersburg

Het interactieve wetenschapsmuseum is toegankelijk voor bezoekers inelke dag, van 11.00 tot 19.00 uur. In vijf thematische zones zijn er meer dan 100 onderhoudende mechanismen en tentoonstellingen, die elk aangeraakt en bediend kunnen worden. Misschien is een onafhankelijke studie, daarbij naast elke tentoonstelling een teken met een beschrijving, in de hallen zijn wetenschappelijke adviseurs.

Het gehele grondgebied van het museum is verdeeld in vijf zones. Dit is de 'World of Physical Experiments', 'Water World', 'Mirror World', 'Black Room', 'Man in Numbers.' Veel interessante puzzels en fenomenen wachten op studie en oplossing. Hier zijn slechts enkele van hen: een mysterieuze eindeloze tunnel boeken, de kans om een ​​echte batterij te worden of een rits in een ballon te maken, een laser labyrint te geven, een fiets met vierkante wielen te rennen, je gewicht op andere planeten te leren.

Thematische shows in interactief wetenschapsmuseum

Voor het bezoeken aan de museumgroepen is het handiger om zich aan te meldenop een excursie of een audiogids nemen. Er zijn thematische shows waarop een professionele acteur zal tonen en veel interessante dingen vertellen over fysieke fenomenen en processen. De meest interessante bij dergelijke shows zijn experimenten en experimenten, welke kinderen en volwassenen zich op zichzelf zetten.

Het thema van de show kan elektriciteit, magnetisch zijnfenomenen, chemische processen, biologie, fysiologische processen in het lichaam. Er zijn programma's voor zowel kleuterscholen en middelbare scholieren. Na de show, en het duurt 45 minuten, kunt u door de zalen van het museum wandelen en verschillende tentoonstellingen ervaren. Tickets voor de show dienen vooraf te worden geboekt, telefonisch of via de website van het interactieve science museum Labyrinth.

Dus, als er een vraag is, waar naartoe te gaanPetersburg in het weekend of op feestdagen, twijfel niet, dit is een van de beste plaatsen voor schoolkinderen. Het zeer interactieve museum voor vermakelijke wetenschap bevindt zich aan Leo Tolstoy Street, 9a, metrostation "Petrogradskaya".