Wie is een recruiter?

Wie is een recruiter?Een recruiter heet een manager of specialist voorselectie van personeel voor openstaande vacatures. Haar belangrijkste taken omvatten het zoeken en coördineren van kandidaten die, op basis van hun zakelijke kwaliteiten, overeenkomen met hun functie en die perfect passen in de bedrijfscultuur van het bedrijf.

Ik zou naar de recruiters gaan ...

Een recruiter is een medewerker die taken uitvoertzoeken en werving. Hij kan werknemers werven voor een specifiek bedrijf waarin hij werkt, maar ook werken in een wervingsbureau en sollicitaties van werkgevers en werkgevers uitvoeren. Functionele taken voor hen zijn bijna hetzelfde, maar de taken die worden ingesteld, kunnen een belangrijk verschil maken. Bij het kiezen van een beroep is de recruiter belangrijk om te begrijpen dat dit in de eerste plaats is om met mensen te werken. Comfortabel en vol vertrouwen in deze positie voelen psychologen, economen, leraren. Constant zoeken naar kandidaten, uitvoeren van effectieve interviews, testen, evalueren van ervaring en vaardigheden - het hoofdwerkterrein van recruiters.

Recruiter in het bedrijf

In het bedrijf wordt de recruiter geaccepteerd op een postmanager of recruiter. Zijn functionele taken omvatten de voorbereiding van het profiel van de kandidaat, het houden van reclamecampagnes, interviews, activiteiten om nieuwe werknemers aan te passen. Een kandidaatprofiel opstellen Dit werk kan het beste gebeuren met de kop van de structurele eenheid. Hoe gedetailleerder het portret, hoe gemakkelijker het zal zijn om een ​​medewerker te selecteren voor een open positie. Alle vereisten voor de kandidaat moeten in de aanvraag worden vermeld. Er zijn geen uniforme normen. Elk bedrijf kan zijn eigen wervingsformulieren hebben Het reclamebedrijf Dit kan zijn: - publicatie van vacatures in de media - plaatsen van sollicitaties op de vacaturesites - interactie met het regionale arbeidsbureau - deelname aan de banenbeurs van het Employment Centre - open dagen in het voortgezet speciaal en hoger onderwijsinstellingen - werken met de kandidatenbasis Interviewen In de regel is het de recruiter die het eerste interview voert, het eindgesprek met de directe supervisor en de definitieve goedkeuring van de kandidaat en verklaarde vakansiyuProvedenie aanpassingsmaatregelen personalaNaskolko bleek juiste keuze van de kandidaat zal blijken tijdens de proeftijd. Voor verschillende posities kan dit van één tot zes maanden zijn.

Recruiter bij het wervingsbureau

Positie van een recruiter bij een wervingsbureaubelde een specialist of een wervingsadviseur. De hoofdtaken zijn dezelfde als die van de recruiter van het bedrijf. Maar de bijzonderheden van het werk in het wervingsbureau hebben een aantal verschillen. Een van hen: hoe meer werkgevers-werkgevers, hoe meer voltooide aanvragen voor het zoeken en selecteren van kandidaten. Hoe meer voltooide aanvragen, hoe hoger het salaris. Dienovereenkomstig zijn de vereisten voor een recruiter in een wervingsbureau strenger dan voor een kandidaat voor een vergelijkbare functie in het bedrijf. Naast het vermogen om constructief met mensen te communiceren en interviews af te nemen, vereist dit de mogelijkheid om effectief te onderhandelen met klanten / werkgevers. Ervaring in verkoop is ook handig.

overzicht

Het beroep van nobele missie van een recruiter. Het helpt zelfs om de werkgever te ontmoeten met een kandidaat die op zoek is naar een geschikte baan, en helpt ook beide partijen. Adel wordt gecombineerd met een grote verantwoordelijkheid. Het moet niet worden verward met de keuze van de kandidaat. Anders kunnen de missers van de recruiter kostbaar zijn voor het bedrijf. Daarom is de hoofdtaak van de recruiter het vinden van een waardevolle kandidaat op het juiste moment, om de beste optie te bieden voor zowel de aanvrager als het bedrijf waartoe de kandidaat wordt gerekruteerd.