Tip 1: Hoe verhoogt u uw productiviteit

Tip 1: Hoe verhoogt u uw productiviteitHoge productiviteit - een belofte van snelle vooruitgang op de carrière ladder. Om het te bereiken is het heel simpel, als je zich aan eenvoudige regels houdt ...

Hoe kunt u uw productiviteit verhogen

 1. Ochtend oefening zal u eerder helpen wakker worden engedurende de dag getinkt worden. Geef daarom altijd elke ochtend minstens 10 minuten. Onthoud dat het erg nuttig is voor uw gezondheid, maar wie heeft een zieke werknemer nodig?
 2. Stop met dingen voor later. Onthoud: je ogen zijn bang, en je handen doen het. Dus doe jezelf geen gedoe met gedachten van onaangename taken gedurende de dag (en zelfs een paar dagen), en krijgt er meteen aan het werk.
 3. Samenwerken Werk in een team. Dus het werk wordt sneller gedaan, en de last voor elke individuele deelnemer zal minder zijn. Bovendien is het een uitstekend team!
 4. Stel sociale netwerken uit voor het uitstellen voor later. In 99 gevallen van 100 zult u daar veel langer hangen dan gepland.
 5. Hoe makkelijk het is om te vergeten om dit of dat te doen lijkt niet te zijnheel belangrijk, een bestelling, zoals het schrijven van een brief ... Maar niemand weet hoe deze vergetelheid je in de toekomst terugkomt! Dus vergeet niet de kleine dingen. En het is niet nodig om alles in gedachten te houden: zet een herinnering op je telefoon of schrijf een taak in een notitieboekje.
 6. Creatieve mensen zullen handig zijn om buiten het kantoor te werken, bijvoorbeeld in het park.
 7. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw gadgets. Kijk voor nieuwe applicaties die u kunnen helpen bij uw werk.
 8. Juiste voeding - een belofte van welzijnen hoge prestaties. Dus onthoud van fastfood. Als u denkt dat een deel van pelmeni / frietjes u zal stimuleren, dan is u vergist: u wordt getrokken om te slapen en er zal geen energie overblijven voor het werk.
 9. Wanneer u met een belangrijke zaak bezig bent, bescherm uzelf tegen eventuele externe prikkels.
 10. U ontvangt een aparte postdoos. Ten eerste zal persoonlijke correspondentie u niet van belangrijke zaken afleiden, en ten tweede wordt uw werkpost niet verdwalen onder letters van vrienden en reclame-mail.
 11. Breng in het weekend een uur vrije tijd door om uw bedrijf voor de komende week te plannen. En vergeet niet om het plan te volgen!

Tip 2: Hoe te ontspannenRust moet correct en voldoende zijnhoeveelheid, zodat het lichaam niet last heeft van overbelasting en niet crasht. Correct georganiseerde rust zal helpen om kracht na werk te herstellen en efficiëntie te verhogen. Een gebrek aan rust zal leiden tot chronische vermoeidheid en stress.

Hoe goed te ontspannen
instructie

1


Elk uur, neem kleine pauzes. Twee of drie minuten na een uur werk kan wonderen doen. Draai je rug naar de computer en sluit je ogen dicht. Dit beschermt het lichaam tegen overwerk en verhoogt uw productiviteit.
Hoe goed te ontspannen

2


Elke dag na een werkdag, geef jezelf 20 minuten rust. Maak een ontspannende voetbad of masseer je handen, luister naar je favoriete muziek en drink je favoriete thee om je kracht te herstellen.
Hoe goed te ontspannen

3


Neem jezelf een keer per week een gewoonteontspan gewoon. Maar lieg niet de hele dag in bed rond. Hieruit lijken "gebroken" en apathie. Ga als een gezin naar een tentoonstelling, naar een film, naar een park of ga picknicken. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en je opfleurt. Dit zal uw vermogen om op werkdagen te werken vergroten.
Hoe goed te ontspannen

4


Sta jezelf elke maand toe om massage te gaan doeneen goede specialist. Er is niets meer ontspannends en rustgevend dan een uur op tafel in de handen van een professionele masseur. Studies hebben aangetoond dat dit de serotonine- en dopaminegehalten verhoogt - hormonen die je een gelukkig en ontspannen gevoel geven.
Hoe goed te ontspannen

5


Eenmaal per jaar, neem een ​​7-daagse verlof enga naar een land of een lokaal pension. Er is niets beter dan frisse lucht, gezonde voeding en ontspannen rust. Dit geeft je een lading energie en kracht voor een heel jaar.
Hoe goed te ontspannen