Hoe te begrijpen dat ze je willen ontvlammen

Hoe te begrijpen dat ze je willen ontvlammenIn elk bedrijf zijn er periodes wanneerOm een ​​of andere reden moet u meerdere werknemers ontslaan. Hoe weet je of je de volgende kandidaat bent om te vliegen? Deze tekens leggen letterlijk op het oppervlak, maar velen willen ze niet opmerken tot ze een berekening krijgen, en daarmee ernstige stress.

Hoe te begrijpen dat ze je willen ontvlammen

Evalueer de situatie

Een van de tekenen van een vroege ontslag is een val inPositie, vooral als je als vroeger werkt en niets hebt gepleegd. Als het bedrijf berichten heeft die u dupliceren, dan is het teken waar, en de autoriteiten beschouwen u als de minst effectieve medewerker.

In sommige bedrijven zijn er seizoensgebonden downgrades enverhoging van de salarissen, maar als het salaris alleen door u afgesneden is, is het ook een storend signaal. Misschien wil de baas de relatie met jou niet vinden en maakt het duidelijk dat je werk hem niet uitkomt. Of onopvallend duwt naar vrijwillig ontslag.

Als de houding van de manager aan u is veranderd -het is de moeite waard om na te denken over de oorzaken ervan. Bedrijven kunnen in professionaliteit of in persoonlijke kwaliteiten zijn, het moet worden begrepen. Misschien is de baas al op zoek naar een vervanger voor u en in een brief heeft hij een meer waardevolle, naar zijn mening, werknemer. Dit is vooral opvallend als de houding in de afgelopen tijd dramatisch is veranderd.

Sommige bedrijven kritiserenmedewerkers schriftelijk - dus de personeelsafdeling verzamelt materiaal dat uw fouten en fouten over een bepaalde periode zal bewijzen. Dit wordt gedaan om de tijd niet te vermijden op onnodige gesprekken en onmiddellijk schriftelijk bewijs te leveren, met redenen tot ontslag. Als een dergelijke kritiek op je vaak voorkomt, kan dit ook als een teken van een vroege ontslag worden beschouwd.

Als werknemers stoppen met luisteren naar uwmening, negeer je ideeën en suggesties is een signaal dat ze iets negatief over je kennen die afkomstig is van de leiding van het leiderschap. Misschien hebben ze gehoord dat u van plan bent te ontslaan, en daarom niet met u zaken willen hebben. Hetzelfde, als de houding van de baas en zijn medewerkers is veranderd.

Frequente controles van werk en nit-picking op kleine dingen ookze zeggen dat het vertrouwen van de autoriteiten verloren is en ze begonnen je te beschouwen als een kandidaat voor ontslag. Dit geldt vooral als je een serieuze blunder hebt gepleegd. In een ander geval kunnen de cheques dienen als een teken dat u gepromoveerd wilt worden en eenvoudigweg besloten om een ​​betere kandidaat voor een hogere positie te krijgen.

In het geval van een fusie, zou u zorgvuldig moeten overwegenhun vooruitzichten voor verder werk in de nieuwe structuur: zijn er dubbele functies of specialisten in het vriendelijke bedrijf waarvan het professionele niveau hoger is dan het uwe? Is je baas blij met de manier waarop je in deze functie werkt? En andere nuances die alleen inherent zijn aan uw bedrijf.

Als het gebruikelijk is in uw bedrijf om dit te doen"kantooroorlogen" genoemd - probeer rustig hun rol in hen te beoordelen. Het is het beste om een ​​neutrale positie in te nemen, maar verlies geen waakzaamheid. Als u stopt met het geven van belangrijke taken en mappen en documenten verdwijnen van uw computer - dit is een slecht teken. Dus een ongewenste werknemer wordt meestal gedwongen om vrijwillig af te treden.

Onderneem actie

Als u een of meer symptomen opmerktDeze houding ten opzichte van jezelf - niet passief beslissingen van het management te wachten. Als u wilt verblijven in deze functie, is het noodzakelijk met je baas te praten en uit te vinden hoe je fit voor zijn kantoor, die u kunt wijzigen in het werk om meer efficiënt personeel geworden.

In het ideale geval, als je iets van jezelf aanbiedtverbetering van het werk. Vaak wordt zo'n gesprek de enige mogelijkheid om in deze positie te blijven. Of help over te stappen naar een andere functie binnen hetzelfde bedrijf. Als dit niet helpt, weet je op zijn minst de redenen voor het ontslag, wat je kan behoeden voor onnodige stress.