Hoe gebruikt een recruiter sociale netwerken om werknemers te werven?

Hoe gebruikt een recruiter sociale netwerken om werknemers te werven?Met behulp van verschillende sociale netwerken persoonverklaart zichzelf, spreekt over zijn voorkeuren, belangen en principes. Daarom kijken werkgevers vaak door het account van de potentiële medewerker om er meer over eens te zijn

Hoe gebruikt een recruiter sociale netwerken om werknemers te werven?

Elke medewerker is niet alleen een pro, maar ookeen persoon die met het gehele team reageert, en met de leider inclusief. Vaak kan de persoonlijkheid van deze persoon herkend worden door zijn pagina in het sociale netwerk. Daarom is het belangrijk welke informatie er wordt gelegd.

Hoe positioneer je jezelf hier? Wat is uw status, avatar? Een ervaren personeelsbeambte zal de persoonlijke kwaliteiten van een persoon door deze dingen kunnen bepalen. En als je in de status staat: "Alles in een bioreactor!" - het zal je vertellen over je agressie en je onvriendelijkheid, en dergelijke mensen in het team komen meestal niet bij elkaar, en bijna niemand wil zo'n collega en ondergeschikt hebben.

Nog een voorbeeld: u zoekt een relatief hoge positie in het bedrijf en u heeft stevige foto's en video's met afdichtingen op uw pagina. Of gewoon persoonlijke foto's tussen pop videoclips. Wat vertelt dit aan de recruiter? Het feit dat je een frivolous persoon bent, en je kan nog niet een hoge positie vertrouwen. Het is de moeite waard om na te denken over de inhoud van een pagina, of u komt in werkelijkheid voor de baan en als ze niet een zware last voor u niet geworden, ondanks alle schijnbare prospects.

Video met records van ongelukken, ongelukken enAndere nachtmerries zullen u vertellen dat u graag het lijden van andere mensen kijkt. Dus, in het team zullen de sympathie van u niet wachten en u kunt zich niet erg vriendelijk gedragen. Dergelijke kwaliteiten van de werknemer worden ook als negatief beoordeeld.

Je laat je toe om scherp negatieve uitspraken te makentegen bekende mensen, politici en dergelijke? De werkgever mag denken dat er geen autoriteiten zijn voor u en u weet niet hoe u onderdanigheid moet houden, wat betekent dat u niet erg gehoorzaam en gedisciplineerd werknemer bent.

Maar als de pagina informatie bevat over uw beroep - dit is een zeker teken dat de recruiter uw CV gunstig zal overwegen.

Hier wil hij ook informatie vinden over hobbies, familieverhoudingen en andere informatie die je als persoon karakteriseert. En hoe vollediger deze informatie is, hoe beter.

Natuurlijk beslissen iedereen of ze hun moeten draaienEen pagina in de weergave van een CV, wachten op een recruiter om zelf te bezoeken of te blijven. Het is echter de moeite waard te overwegen dat bij het werven of beslissen over de beëindiging van een medewerker van uw pagina, iemand van de hogere kamergenoten zeker zal bezoeken.